Moroccanoil - Moisture Repair Shampoo

I lager.

289 kr

Ge ditt hår den kärleksfulla omsorgen det förtjänar med vårt Moisture Repair Shampoo!

Speciellt utformat för att reparera och vårda försvagat och skadat hår, detta förstärkande schampo är en riktig räddare i nöden. Berikat med den kraftfulla kombinationen av arganolja, keratinproteiner och essentiella fettsyror, ger det en skonsam men effektiv rengöring samtidigt som det arbetar för att reparera och återuppliva håret från djupet.

Moroccanoil Moisture Repair Shampoo är en fuktgivande behandling som inte bara reparerar brutna hårstrån och döda toppar, utan också återställer hårets spänst, fuktnivå och naturliga lyster. Dess färgsäkra formula gör den till det perfekta valet för alla som vill vårda sitt färgade hår med omsorg och kärlek.

Applicera en generös mängd av Moisture Repair Shampoo i vått hår och massera varsamt in i hårbotten. Låt den högkoncentrerade formulan skumma upp ordentligt genom att tillföra vatten. Skölj sedan noggrant tills vattnet är klart. Upprepa vid behov och fortsätt med Moroccanoil Moisture Repair Conditioner för bästa resultat.

Ge ditt hår den ultimata kärleksbehandlingen med Moroccanoil Moisture Repair Shampoo och låt det återfå sin naturliga skönhet och styrka!

Volym: 250 ml


Se hela Moroccanoil sortimentet här.