Barocks Team

Möt oss bakom denna webbutik. Vi är två frisörer och makeup artister som jobbar på salong till vardags.

Anna

Här har vi tjejen som alltid velat bli frisör men som fick gå den långa vägen fram till hennes dröm. Här är hon nu och jobbar som frisör på Salong Barock samtidigt som hon driver denna webbutik. Vilken businesswoman!
Anna är väldigt social av sig och älskar att umgås med sina vänner på fritiden, att vara ute i naturen eller att gå ut och käka. Och är hon hemma så kelar hon med sin lilla katt Ester som gärna ställer till bus, som att riva ner gardinstången när ingen ser på!

Dorion

Dorions stjärntecken är Vågen. Vågen står för rättvisa och här har vi en tjej som är otroligt rättvis. Hon har skinn på näsan, är otroligt motiverad och brinner för det hon gör, men hon bufflar sig inte fram först i en stor grupp. Hon är väldigt familjekär och älskar romantik! Allt ifrån bröllop till att det otroligt viktigt att hennes man säger ”Puss” efter ett avslutat samtal i telefonen. Hon har drivit Salongen i Sundsvall i 12 år och säger ofta att det är hennes ”3:e Barn”. Hon är glad och har alltid lätt till skratt.

Dorion är även Olaplex International Advocate och Ambassadör för Olaplex i Sverige.