Moroccanoil - Moisture Repair Conditioner Balsam

I lager.

289 kr

Moroccanoil Moisture Repair Conditioner - Återuppliva ditt hår med kärleksfull vård.

Efter färgning, kemiska behandlingar eller intensiv värmestyling förtjänar ditt hår den bästa vården för att återställa dess vitalitet och styrka. Det är här Moroccanoil Moisture Repair Conditioner kommer in i bilden. Detta förstärkande balsam är en kraftfull allierad för att reparera och vårda skadat hår, berikat med en noggrant sammansatt formula av närande ingredienser.

Arganolja, känd för sina fuktgivande egenskaper och höga nivåer av antioxidanter, arbetar tillsammans med essentiella fettsyror och keratinproteiner för att skonsamt rengöra och reparera håret. Den högkoncentrerade formeln tränger djupt in i hårets struktur, återfuktar det och återställer dess naturliga spänst och elasticitet.

Moroccanoil Moisture Repair Conditioner är skonsam nog att användas regelbundet och är färgsäker, vilket gör den till ett idealiskt val för alla som strävar efter att återställa och stärka sitt hår utan att kompromissa med färgens livfullhet.

För bästa resultat, applicera efter schamponering med Moroccanoil Moisture Repair Shampoo. Massera in balsamet från halva längderna och ut till topparna, låt det verka i 1-2 minuter och skölj sedan noggrant. Använd regelbundet för att upprätthålla en optimal nivå av fukt och styrka i ditt hår.

Återuppliva ditt hår med kärleksfull vård från Moroccanoil Moisture Repair Conditioner och låt varje dag vara en bra hårdag.

Volym: 250 ml


Se hela Moroccanoil sortimentet här.