Moroccanoil - Luminous Hairspray Extra Strong Hårspray

I lager.

259 kr

Moroccanoil® Luminous Hairspray Extra Strong

För alla hårtyper

Upplev glansen och styrkan i ditt hår med vår extraordinära Luminous Hairspray Extra Strong. Denna magiska hårspray erbjuder inte bara en långvarig, extra stark stadga, den är också en källa till oemotståndlig glans som tar din frisyr till nya höjder.

Ge ditt hår den ultimata behandlingen med vår extra starka hårspray. Med en speciellt formulerad mix av ingredienser, berikad med den lyxiga arganoljan, är detta mer än bara en hårspray - det är en upplevelse. Bekämpa trassel och frissighet samtidigt som du låser in fukt och glans, utan att oroa dig för flagor eller klibbiga rester.

Sätt din tillit till Moroccanoil® Luminous Hairspray Extra Strong för att behålla din look oavsett hur krävande den är. Från vardagliga eleganta stilar till glamorösa röda mattan-uppträdanden, denna spray är din trogna följeslagare.

Låt din stil lysa med en strålande glans. Applicera hårsprayen från en avstånd på 25 cm för att uppnå den perfekta finishen på din torra, stylade frisyr. Ge ditt hår det den förtjänar - ett strålande utseende som varar hela dagen.

Volym: 330 ml


Se hela Moroccanoil sortimentet här.