Malibu C - Water Testing Kit Vattentest

125 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. 

Med detta kit kan du testa hårdheten på ditt vatten (mängden kalcium och magnesium) men även se om det förekommer klor i det.

Detta är faktorer som påverkar både hår och hud i allra största grad och kan orsaka problem. Mineraler och metaller i vattnet kan göra så att håret blir missfärgat, att hårfärgen inte tar och att håret känns matt och livlöst, samt att de hämmar hårvårdsprodukterna att göra det de ska.

Kitet innehåller en bruksanvisning, vattentest- sticka, klorintest- lösning, vattenanalys- guide samt en påse Hard Water att använda hemma.

Med Hard Water djuprengöringspåsen kan håret rengöras på ytan för att tillfälligt avlägsna "skit" på håret som inte kan tvättas ur med schampo. För en mer djupgående hårdetox rekommenderas en djuprengöring på Malibu C Wellness salong.

100% veganska och inte testade på djur!

Hard Water Sachet

- Tar naturligt bort kalkavlagringar och orenheter, vilket lämnar håret mjukare och mer glansfullt

- Eliminerar missfärgningar och skador orsakade av mineralupptag

- Vitaminrik formula som penetrerar hårstråt på djupet för en överlägsen fuktighetsbevarelse

Användning:

Använd minst en gång i veckan: Schamponera, skölj och häll Hard Water-sacheten i handflatan. Gnugga händerna och addera vatten för att kristallerna ska lösas upp. Applicera och krama igenom produkten i hela håret, låt sedan verka i upp till 5 minuter. Skölj. Schamponera och skölj sedan igenom noggrant. Applicera balsam och skölj.


Ingredienser

Glucose, Ascorbic Acid, Sodium Gluconate, Sodium Cocoyl Isethionate, Disodium EDTA, Citric Acid, Xanthan Gum, Betaine.