Manic Panic Professional

Manic Panic hårfärger skadar inte håret och innehåller återställande egenskaper, fungerar som ett balsam som återfuktar och "fyller" poröst hår .

Manic Panic Hair Color ska användas exakt som den levereras och beskrivs på förpackningen. Tillsätt inte väteperoxid eller andra permanenta hårfärgsämnen.

Manic Panic hårfärger kan tillfälligt fläcka huden och permanent fläcka tyget på kläder, handdukar och sängkläder. Använd inte med alkaliska produkter eftersom dessa kommer att rubba pH-balansen som behövs för maximal absorption av färg i håret. Lågt pH eller alkoholfria hårprodukter rekommenderas.

Undvikkontakt med ögonen och använd inte Manic Panic Color för ögonbryn eller ögonfransar. Om ögonkontakt uppstår, skölj ur med varmt vatten och kontakta läkare.

Vänligen notera: Ej för internt bruk, undvik förtäring. Förvara på ett kallt, torrt ställe. Undvik att frysa. Förvaras utom räckhåll för små barn. För bästa resultat, använd på poröst, blekt, tonat eller naturligt ljusblont hår. När det appliceras på mörkare obehandlat hår, kan resultatet variera beroende på hårets nyans och kvalite.