Olaplex - Volumizing Blow Dry Mist Fönspray

I lager.

349 kr

Ta tag i din hårtork och rundborste! Det är dags att boosta din stil på OLAPLEX-sättet. 

En vegansk, reparerande föningspray för långvarig naturlig volym och fyllighet, som skyddar och lämnar håret mjukt, glänsande och synbart friskt. 
Minskar föningstiden markant, dämpar friss och skyddar mot värme upp till 232°C.  

En multifunktionell spray som passa alla frisyrer oavsett om du har kort eller långt hår. Den reparerar, skyddar och stärker håret samtidigt som du får en mer hållbar frisyr utan att ge en produktkänsla i håret.

Denna reparerande föningspray skapar mjukt, fylligt hår med naturlig volym och lämnar inte håret stelt eller klibbigt oavsett om du använder det i vått hår, torrt hår eller både och. 

Dessutom är det kliniskt bevisat att den snabbar på föningen så att håret torkar fortare, ger skydd mot fukt i luften som gör att din frisyr håller bättre och skyddar mot värme upp till 232 grader.
Det betyder snabbare, mer hälsosamma föningar för alla hårtyper.


Patenterade OLAPLEX Bond Building Technology™ reparerar håret medan du stylar det!

Produkten är Curly Girl Godkänd också.


Användning:

Applicera på fuktigt hår och föna in för en luftig volym. Använd i torrt hår för en byggbar volym. Oavsett vilken frisyr, ger den en viktlös volym samtidigt som den gör håret mjukt och glansigt.


Ingredienser:
Vatten (Aqua/Eau), Phyllostachys Bambusoides Extrakt, Pisum Sativum (ärt) peptid, Maltodextrin, Maltodextrin/VP Sampolymer, PVP, Polysorbat 20, Doft (Parfum), Artocarpus Heterophyllus Fruktextrakt, Natriumbensoat, Sodium Dimalepropyl Diglycol Metabisulfit, Kaliumsorbat, Natriumfytat, Leuconostoc/Rädisrotfermentfiltrat, Lactobacillus Ferment, Etylhexylglycerin, Fenoxietanol, Hexylkanel, Limonen, Citral, Linalool, Citronellol