Moroccanoil - Volumizing Mousse

I lager.

339 kr

Moroccanoil® Volumizing Mousse

För fint till medelfint hår

Förvandla ditt hår till en volymfylld dröm med Moroccanoil® Volumizing Mousse. Denna lätta stylingmousse är nyckeln till att skapa en fyllig och rörlig look utan att tynga ner håret. Upplev den perfekta kombinationen av flexibel stadga och långvarig volym.

Ge ditt hår den volymboost det förtjänar med vår unika formel som inte bara ger en omedelbar lyftningseffekt utan även håller stilen på plats hela dagen. Berikad med antioxidantrik arganolja och antistatiska ingredienser, får du inte bara ett fylligare hår utan också ett silkeslent och lätthanterligt resultat.

Skaka om flaskan ordentligt och låt dig förföras av doften av lyx när du applicerar mousse i handdukstorkat hår. Med bara en handfull av denna mirakelprodukt kan du skapa fantastisk volym och rörelse. För maximal effekt, använd tillsammans med Moroccanoil Root Boost för en oöverträffad fyllighet och struktur.

Låt ditt hår berätta sin egen historia av volym och skönhet. Med Moroccanoil® Volumizing Mousse blir varje dag en bra hårdag.

Volym: 250 ml