Moroccanoil - Smoothing Lotion

I lager.

365 kr

Upptäck hemligheten bakom silkeslent hår med Moroccanoil Smoothing Lotion, en mästare på att tämja lockar och motverka frissighet. Perfekt för dig med medium till grovt hår som längtar efter en slät och definierad look. 

Denna lyxiga stylingkräm är laddad med närande ingredienser som arganolja och argan-smör, berikade med E-vitamin och essentiella fettsyror.
De arbetar i harmoni för att intensivt vårda ditt hår, minska brott och ge en mjukhet som varar hela dagen. Med upp till 72 % minskning av avbrutna hårstrån*, gör Moroccanoil Smoothing Lotion det enklare än någonsin att skapa en elegant look utan kompromisser. 

Den ikoniska doften av Moroccanoils signaturblandning sveper in ditt hår i en sensuell aura av kryddig bärnsten och söta blomstertoner, vilket gör din stylingrutin till en ren njutning. 

Användningsinstruktioner: Börja med en liten mängd applicerad på fuktigt hår. Styla sedan som du önskar eller låt produkten verka som ett leave-in serum för extra omvårdnad dagen efter. En flaska innehåller 300ml. Skäm bort ditt hår idag med Moroccanoil Smoothing Lotion – din biljett till ett oemotståndligt mjukt och hanterbart svall!


Se hela Moroccanoil sortimentet här.