Moroccanoil - Dry Scalp Treatment (Torr hårbotten)

I lager.

359 kr

Moroccanoil Dry Scalp Treatment - Ge din hårbotten den kärlek den förtjänar.

Är din hårbotten torr, flagig eller kliar den? Oroa dig inte längre. Vår Dry Scalp Treatment är din räddning. Denna professionella behandling är speciellt framtagen för att tillgodose behoven hos torra och irriterade hårbotten, och den ger omedelbar lindring och näring till din hud.

Med en unik formula som kombinerar arganolja för näring och salicylsyra för exfoliering, arbetar denna behandling för att återställa balansen i din hårbotten och minska irritationen. Den lätta men kraftfulla formeln är rik på antioxidanter från arganolja samt essentiella oljor från lavendel och geranium, vilket ger näring och lugnar huden på djupet. Salicylsyran exfolierar försiktigt för att minska flagning och förbättra cirkulationen, vilket ger ditt hår en dos av vitalitet och lyster.

Användningen är enkel och effektiv. Applicera några droppar på hårbotten, massera in och låt verka i några minuter innan du sköljer ur. Följ upp med ditt favoritschampo och balsam från Moroccanoil för bästa resultat. Använd en gång i veckan eller enligt behov för att upprätthålla en sund och balanserad hårbotten.

Ge din hårbotten den kärlek den förtjänar med Moroccanoil Dry Scalp Treatment.

Volym: 45 ml


Se hela Moroccanoil sortimentet här.