Moroccanoil - Curl Control Mousse

I lager.

269 kr

Curl Control Mousse - Forma och definiera dina lockar med lätthet.

Moroccanoil® Curl Control Mousse är din hemlighet för att skapa fantastiska lockar som varar hela dagen. Det ultralätta och luftiga stylingskummet ger kontroll över dina skruvlockar samtidigt som det förseglar fukt och motverkar luftfuktighet för en hållbar form och definition.

Oavsett om du har lockigt, smålockigt eller spirallockigt hår, behöver du inte längre oroa dig för knutar. Vår kraftfulla men lätta formel berikad med arganolja ger din frisyr kontroll, definition och stadga under flera timmar samtidigt som den tillför fukt och förhindrar friss i alla väder. Resultatet är mjuka, släta lockar med en naturlig struktur som är enkel att kamma ur.

Applicera en generös mängd Moroccanoil® Curl Control Mousse i rent, handdukstorkat hår och krama sedan försiktigt igenom håret från topparna till rötterna. Låt det självtorka för bästa resultat eller använd en diffuser för att accentuera dina lockar ännu mer. För att fräscha upp dina lockar under dagen eller nästa dag, applicera en liten mängd i torrt hår för att minska frissighet och ge ny vitalitet.

Volym: 150 ml


Se hela Moroccanoil sortimentet här.