Moroccanoil - Color Care Shampoo Färgschampo

I lager.

319 kr

Moroccanoil Color Care Shampoo - Bevara din färg med kärlek.

Ge din färgbehandlade man och ditt hår en omsorgsfull behandling med Moroccanoil Color Continue Shampoo. Detta är inte bara ett schampo - det är en försäkran om att din färg förblir livlig och strålande längre än någonsin tidigare.

Det pH-balanserade och sulfatfria schampot är skapat för att rengöra håret varsamt samtidigt som det skyddar din färg från att blekna och mattas av. Genom att använda innovativ teknik minimerar det upptagningen av skadliga ämnen som kan påverka din färg.

Moroccanoil Color Continue Shampoo är inte bara skonsamt mot din färg, det är också vårdande för ditt hår. Med hjälp av ArganID™-teknologi hjälper det till att reparera och försegla nagelbandet för att bevara din färg. Dessutom innehåller det en miljöskyddsblandning med granatäppleextrakt och solskyddsfilter som skyddar mot färgförlust och skador orsakade av solljus och miljöangrepp.

Med 90 % av användarna som märker en hälsosam glans redan efter en användning, kan du vara säker på att din färg förblir levande och strålande dag efter dag.*

Moroccanoil Color Continue Shampoo är inte bara vänligt mot ditt hår och din färg, det är också vänligt mot miljön. Flaskorna är tillverkade av 50 % återvunnet material och produkten är PETA-certifierad som grymhetfri.

Användning: Massera in i blött hår och hårbotten. Skölj noga och upprepa vid behov. För bästa resultat, fortsätt med Moroccanoil Color Care Conditioner.

Volym: 250 ml


Se hela Moroccanoil sortimentet här.