Moroccanoil - Color Care Conditioner Färgbalsam

I lager.

319 kr


Njut av långvarig färg och strålande glans med vårt färgvårdsbalsam!

Speciellt utformat för färgbehandlat hår, vårt ultra-fuktgivande balsam är din nyckel till att bevara din färg och hårets hälsa. Med en unik formulering som förseglar färgen och ökar glansen, ger detta balsam en omedelbar fuktboost till ditt hår, vilket resulterar i ett friskare och mer levande utseende.

Vår egenutvecklade teknik garanterar överlägsen bevarande av din hårfärg med varje användning. ArganID™ hjälper till att reparera och försegla nagelbandet för att bevara färgens livfullhet, medan vår miljöskyddsblandning, med granatäppleextrakt och solskyddsfilter, skyddar mot färgförlust och skador orsakade av yttre faktorer som solljus och miljöangrepp.

Njut av den glansiga, friska looken varje dag! Och det bästa av allt? Vår förpackning är tillverkad av 50% återvunnet material och är PETA-certifierad utan grymhet.

Användning: Efter schamponering med Moroccanoil färgvårdsschampo, pressa försiktigt överflödigt vatten ur håret och applicera balsam från mitten av längden till topparna. Låt verka i 1-2 minuter och skölj sedan noggrant.

250ml


Se hela Moroccanoil sortimentet här.