Moroccanoil - Bordeaux Color Depositing Mask Färginpackning

I lager.

99 kr


Upplev en värld av färg och vård med Moroccanoil - Bordeaux Color Depositing Mask! Denna unika inpackning ger ditt bruna hår en fascinerande djupröd nyans samtidigt som den boostar hårets mjukhet och glans till nya höjder.

Med sin revolutionerande ArganID‚Ñ¢-teknologi, använder Moroccanoil mikrokapslar som tränger in i håret och infuserar det med arganoljans närande och antioxidanta egenskaper. Detta hjälper inte bara till att reparera skadat hår utan skyddar också ytan för ett starkare och mer livfullt resultat.

En kraftfull blandning av aminosyror arbetar för att bevara din färg, stärka hårstrukturen och öka lystern. Samtidigt gör den underverk med att reda ut trassligt hår, så att du kan njuta av en smidig stylingupplevelse.

Aprikoskärnoljan i formulan är rik på oljesyra, linolsyra och E-vitamin, vilket mjukgör och intensivt hydrerar både hår och hårbotten för en silkeslen finish.

För bästa resultat, testa produkten på ett mindre synligt hårparti innan du applicerar i hela håret. Följ dessa enkla steg: 1. Tvätta och handdukstorka håret. 2. Dela upp i sektioner och applicera generöst. 3. Kamma igenom med en bredtandkam för jämn fördelning. 4. Låt verka i 5-7 minuter för att uppnå önskad intensitet. 5. Skölj noggrant och styla som du vill.

Observera: Moroccanoil Color Depositing Mask ger dig en tillfällig färgförändring som gradvis tvättas ur. Ju ljusare ditt naturliga hår är desto mer framträdande blir effekten. Längden på färgresultatet varierar också beroende på hårets porositet.


Se hela Moroccanoil sortimentet här.