Moroccanoil - Blonde Perfecting Purple Conditioner Silverbalsam

I lager.

289 kr


Moroccanoil Blonde Perfecting Purple Conditioner - Upplev det optimala i blonda nyanser.

Ge ditt blonda, slingade eller gråa hår den ultimata kärleken och omsorgen med vårt Blonde Perfecting Purple Conditioner. Detta näringsrika silverbalsam är den perfekta kompletteringen till vårt populära Blonde Perfecting Purple Shampoo. Tillsammans utgör de det ultimata paret för att behålla och förbättra din hårfärg.

Med en lättviktig formula som är rik på vårdande ingredienser, löser detta balsam försiktigt upp trassel och mjukgör ditt hår samtidigt som det stärker nyansen och livligheten. De lila pigmenten i formeln arbetar för att neutralisera oönskade gula och orangea toner i ditt hår, vilket resulterar i en klarare och mer strålande blond nyans.

Moroccanoil Blonde Perfecting Purple Conditioner är inte bara en färgtonande behandling; den är också utformad med ArganID™-teknologin, som hjälper till att reparera och försegla hårsäckarna, samt en blandning av utredande aminosyror som förbättrar och bevarar färgen samtidigt som den förstärker glansen. Resultatet? Ett hår som strålar av vitalitet och liv.

För bästa resultat, använd efter schamponering med Moroccanoil Blonde Perfecting Purple Shampoo. Massera in i håret och låt verka i 1-2 minuter för mjukhet och näring, eller upp till 5 minuter för extra toningseffekt. Skölj sedan noggrant.

Upplev det optimala i blonda nyanser med Moroccanoil Blonde Perfecting Purple Conditioner och låt ditt hår lysa som aldrig förr.

Volym: 200 ml


Se hela Moroccanoil sortimentet här.