Moroccanoil - All In One Leave-In Conditioner (Balsamsprej)

I lager.

369 kr

Upplev den revolutionerande All in One Leave-in Conditioner som förvandlar ditt hår från trassligt till silkeslent med några enkla spray.
 
Denna mångsidiga mirakelspray är designad för att passa alla hårtyper och erbjuder omedelbar återfuktning, samtidigt som den skyddar mot de skador som kan uppstå vid värmestyling. Med dess kraftfulla formula rik på antioxidanter från arganolja, stärkande aminosyror och en näringsrik mix av superfoods, säkrar du ett långvarigt mjukt och närande resultat i upp till 72 timmar. Förutom att ge håret ett oöverträffat skydd mot kluvna toppar, fungerar All in One Leave-in Conditioner även som ett effektivt skydd mot uttorkning tack vare naturligt framställda sockerarter. Dess lätta mjölkiga konsistens fördelar sig jämnt i håret utan att tynga ner, vilket gör det till det perfekta valet för daglig användning. 

Användning är busenkel: spraya genom rent, handdukstorrt hår och kamma igenom för att fördela produkten jämnt. Sedan är det bara att applicera dina favoritstylingprodukter och forma frisyren som du önskar. 

För en extra touch av fräschhet kan du även använda sprayen för att piffa upp håret dagen efter tvätt.

Ge ditt hår den vård det förtjänar med All in One Leave-in Conditioner balsamspray – din hemliga ingrediens för ett friskt och strålande vackert hår.

160ml

Passar alla hårtyper


Se hela Moroccanoil sortimentet här.