Moroccanoil - Travel Kit Volume (Begränsad Upplaga)

I lager.
Antal: 3
596 kr

359 kr

Upptäck skönheten i varje resa med Moroccanoil - Travel Kit Volume!

Är du redo att ge ditt hår en volymboost oavsett var i världen du befinner dig? Moroccanoil Travel Kit är din perfekta resekompis, packad med bästsäljande produkter som förskönar och ger nytt liv till platt och fint hår. Och det bästa av allt? Det kommer i en elegant necessär som gör att du kan resa med stil.

Denna exklusiva upplaga innehåller fyra lyxiga produkter:
Extra Volume Shampoo och Conditioner (70 ml vardera), Moroccanoil Treatment Light (25 ml) och Hand Cream Fragance Originale (40 ml).
Alla dessa skatter är berikade med närande arganolja och finns nu i praktisk resestorlek, så att du kan ta med dem överallt.

Med sina medelhavsinspirerade dofter av kryddig bärnsten och söta blomstertoner, låter detta kit dig njuta av en sensorisk upplevelse samtidigt som det ger ditt hår den volym och glans det förtjänar. Dessutom ingår en stilig sminkväska, framtagen från återvunna material, helt utan extra kostnad.

Framhäv ditt hår var du än är med Moroccanoil - Travel Kit Volume. Nu till kampanjpriset 359 kr - ordinarie pris 596 kr!

Varje set inkluderar:

  • Extra Volume Shampoo: En volymgivande schampo som varsamt rengör och vitaliserar ditt hår, laddat med antioxidanter från arganolja.
  • Extra Volume Conditioner: Ett utredande balsam som ger näring och lyster till ditt hår utan att tynga ner det.
  • Moroccanoil Treatment Light: En fjäderlätt behandling som omedelbart ger glans och vård till ditt hår.
  • Hand Cream Fragance Originale: En rik handkräm som absorberas snabbt för mjuka, vackra händer.

Användningstips:
Använd schampot genom att massera in det i vått hår och skapa ett rikt lödder innan du sköljer noggrant. Fortsätt sedan med balsamet genom att applicera det från mitten av håret ut mot topparna efter schamponering. Låt verka i 1-2 minuter innan du sköljer ur. Behandla håret med Moroccanoil Treatment genom att applicera en liten mängd i antingen fuktigt eller torrt hår.