Moroccanoil - Travel Kit Hydration (Begränsad Upplaga)

I lager.
Antal: 3
596 kr

359 kr

Upptäck skönheten i varje resa med Moroccanoil - Travel Kit Hydration!

Är du redo att ge ditt hår en fuktboost oavsett var i världen du befinner dig? Moroccanoil Travel Kit är din perfekta resekompis, packad med bästsäljande produkter som förskönar och ger nytt liv till torrt hår. Och det bästa av allt? Det kommer i en elegant necessär som gör att du kan resa med stil.

Denna exklusiva upplaga innehåller fyra lyxiga produkter:
Schampo & balsam 70ml, Moroccanoil Treatment 25 ml & Hand Cream 40 ml
Alla dessa skatter är berikade med närande arganolja och finns nu i praktisk resestorlek, så att du kan ta med dem överallt.

Med sina medelhavsinspirerade dofter av kryddig bärnsten och söta blomstertoner, låter detta kit dig njuta av en sensorisk upplevelse samtidigt som det ger ditt hår den kärlek det förtjänar. Dessutom ingår en stilig sminkväska, framtagen från återvunna material, helt utan extra kostnad.

Framhäv ditt hår var du än är med Moroccanoil - Travel Kit Hydration. Nu till kampanjpriset 359 kr - ordinarie pris 596 kr!

Varje set inkluderar:

  • Hydrating Shampoo: Skonsamt rengörande, fuktgivande formula, som tillför arganolja och fyller på med näringsämnen i uttorkat hår, vilket ger hanterbarhet och glans.
    Hydrating Conditioner: En skonsamt utredande formula som vårdar uttorkat hår med arganolja och näringsämnen, för att göra håret mer hanterbart och lättare att styla.
  • Moroccanoil Treatment En unik formula, antioxidantrik arganolja, som direkt absorberas i håret för att omedelbart förbättra hanterbarheten och glansen i håret.
  • Hand Cream Fragance Originale: En rik handkräm som absorberas snabbt för mjuka, vackra händer.

Användningstips:
Använd schampot genom att massera in det i vått hår och skapa ett rikt lödder innan du sköljer noggrant. Fortsätt sedan med balsamet genom att applicera det från mitten av håret ut mot topparna efter schamponering. Låt verka i 1-2 minuter innan du sköljer ur. Behandla håret med Moroccanoil Treatment genom att applicera en liten mängd i antingen fuktigt eller torrt hår.