"Rosa Dagdröm" Dreads Ponytail Extensions

I lager.
Antal: 1

1 699 kr

Vill du ge din frisyr en snabb makeover som verkligen sticker ut? Då är vår Dreadlock Ponytail det perfekta valet för dig!

Vår Dreadlocks Ponytail är ett unikt set av extensions som kombinerar dreadlocks och flätor för en iögonfallande look. 

Färg: Svart ombre med mörkbruna och bruna, ljusbruna färger, samt rosa kontraster.

Med elastiskt band och en mix av 2st "single ended" och 10 st "double ended" syntetiska dreadlocks och flätor, några med lockiga längder är denna ponytail enkel att sätta i och ger dig omedelbart längd och volym.


Dreadlocksen är dekorerad med vackra detaljer som rosa trådar, färgade pärlor, berlocker och annat vackert för en extra touch av stil och personlighet! 

Vi lägger ner mycket kärlek på att sätta ihop varje Dreads Ponytail extensions så att den blir unik! Och inget set är den andra lik... Alla är ONE OF A KIND ♡

Mått: 50-65cm
Ponytailen ger dig en imponerande längd och en dramatisk effekt. Oavsett om du redan har dreads eller inte kan du bära denna.

En extra bonus är att förlängningarna kan tas bort från snodden och användas vid iflätning, vilket ger dig ännu fler möjligheter att utforska olika frisyrer och stilar.

Så varför vänta? Ge din frisyr en uppfräschning med vår Boho Set Dreadlocks Ponytail och låt din personliga stil lysa igenom!

Av hygienskäl tar vi ej emot returer av löshår!

Observera att färgerna på bilderna kan skilja sig något från verkligheten.