"Chakra" Guld Dreadsmycke med kristaller (7 mm)

I lager.
Antal: 1

539 kr

Vackert chakra hårsmycke för dreads, flätor och tvinnat hår.

1st handgjort guldfärgat dreadsmycke med äkta kristaller.

Storlek: ca 7 mm (ungefär som pennstorlek)

Färger kan variera något från bilderna på grund av att stenarna är unik i form och storlek, och att föremålet är handgjort.

Stenar med klar kvarts, ametist, turkos, aventurin, tigeröga, citrin och röd jaspis.

Alla är handgjorda med tjockare koppartråd som är av högsta kvalitet. 


Kronan (7:e chakrat) är placerad högst upp. Den representerar högre medvetenhet och gudomlig anslutning. Obalanserade egenskaper skulle vara cynism, bortse från vad som är heligt, sluten sinne och frånkoppling med ande.
* Stenar: selenit, klar kvarts, ametist, diamant, svart turmalin, månsten. 

Det tredje ögat (6:e chakrat) är beläget i mitten av pannan, mellan ögonbrynen. Den representerar intuition, framsynthet och drivs av öppenhet och fantasi. Obalansegenskaper skulle vara brist på riktning och otydlighet.
* Stenar: Ametist, Purple Fluorite, Black Obsidian, Sodalit, Angelite, Fluorite, Iolite 

Halsen (5:e chakrat) är belägen i mitten av halsen. Det representerar förmågan att tala och kommunicera tydligt och effektivt. Obalanserade egenskaper skulle vara blyghet, att vara tillbakadragen, arrogans och ökad ångest.
* Stenar: Turkos, Akvamarin, Amazonit, Lapis Lazuli, Sodalit, Blå Apatit. 

Hjärtat (4:e chakrat) är beläget i mitten av bröstkorgen. Det representerar kärlek, självkärlek, och styr våra relationer, obalans attribut skulle vara depression, svårigheter i relationer och brist på självdisciplin.
* Stenar: Rosenkvarts, Jade, Grön Kalcit, Grön Turmalin, Krysopras, Aventurin, Rhodonit.

Solar plexus (3:e chakrat) ligger under bröstet. det representerar självkänsla, nöje, viljestyrka och personligt ansvar. Obalanserade egenskaper skulle vara låg självkänsla, kontrollproblem, manipulativa tendenser och maktmissbruk.
* Stenar: Malakitkalcit, citrin, topas, tigeröga, gul jaspis, pyrit, rutilerad kvarts.

Sakralen (2:a chakrat) ligger under naveln. Den representerar kreativa och sexuella energier. obalans attribut skulle vara brist på undertryckt kreativitet, sexuell dysfunktion, undanhållen intimitet och känslomässig isolering.
* Stenar: Citrin, Karneol, Månsten, Korall, Orange Kalcit, Solsten, Tigeröga.

Roten (1:a chakrat) ligger vid basen av ryggraden. Den utgör grunden på vilken vi bygger vårt liv och representerar säkerhet, säkerhet och stabilitet. Obalanserade tillskrivna skulle vara spridda energier, ångest och rädsla.
* Stenar: Blodsten, tigeröga, hematit, eldagat, svart turmalin, röd granat, röd jaspis, röd korall, rökkvarts, svart onyx, hematit.

Varför koppar?

Koppar är en ledare av energi och gör underverk när den paras ihop med helande kristaller. Koppar har läkande egenskaper i sig. Till exempel är det inte bara ett naturligt och nödvändigt medel som finns i kroppen utan det hjälper till med mineralabsorption, hjälper till med artrit, har antiinflammatoriska och utmärkta anti-aging egenskaper.  

Ta hand om dina smycken...
Beroende på vilken typ av smycke du köper, se till att ta bort alla smycken innan du badar, tvättar händerna, städar eller badar. Fukten kommer att få koppar eller andra typer av material som används att mattas med tiden. Ta också bort smycken innan du applicerar någon handkräm, lotion eller parfym. Kemikalierna i dessa produkter kan skada smyckena. Om du någonsin upplever missfärgning är citronsaft/vinäger och salt ett enkelt naturligt poleringsmedel.