"Cerise Set" Spiraler 3-pack Hårsnoddar

I lager.
Antal: 3

39 kr

Förgyll din vardag med en touch av färg - upptäck "Cerise Set" Spiraler 3-pack Hårsnoddar! Dessa söta och praktiska håraccessoarer är skapade för att ge dig både komfort och stil i ett.

Med en design som är snäll mot ditt hår, skyddar dessa spiralformade hårband ditt svall utan att orsaka skador eller obehag. De kommer i en harmonisk palett av pasteller och levande nyanser, redo att matchas med din outfit eller humör - perfekta för varje tillfälle.

Våra Spiral Hårsnoddar har en flexibel stretch och stark elasticitet, som anpassar sig smidigt till alla hårtyper utan att lämna märken i håret. Vilket gör dem till en idealisk partner för dina stylingbehov. Använd dem för att skapa en trendig look eller som en chic detalj runt handleden när de inte används i håret.

Färger:
Matt rosa, vit och ljusrosa

Besök oss på Barocks.se för att utforska vårt breda sortiment av accessoarer som kompletterar din stil. Från kepsar till hårklämmor, vi har allt du behöver för att uttrycka din unika personlighet.

OBS: Vi strävar efter att vara sanna mot de verkliga färgerna men observera att nyanserna kan variera något beroende på skärminställningar.