Moroccanoil - Signature Scent Duo – Begränsad Utgåva (Treatment Original + Doftspray För Hår Och Kropp)

I lager.
818 kr

649 kr

Moroccanoil Signature Scent Duo – Begränsad Utgåva

Älskar du vår ikoniska signaturdoft? Nu kan du göra den till din egen med vår begränsade utgåva av Signature Scent Duo. Ett set som inkluderar två av våra mest älskade produkter för hår och kropp, vars doft tar dig med på en Medelhavsinspirerad resa av kryddig bärnsten och förtrollande blomstertoner.

Moroccanoil Treatment: Denna klassiska olja är grundstenen i din hårstylingrutin. Applicera en liten mängd på rent, handdukstorkat hår, fördela från mitten av längderna ner mot topparna. Föna eller låt torka naturligt för en strålande glans. Använd även på torrt hår för att tämja flygiga strån, vårda kluvna toppar och jämna ut håret till perfektion.

Hair & Body Fragrance Mist: Upplev vår signaturdoft var du än är med denna lätta spray. Håll flaskan 20-25 cm från hår och kropp, spraya så ofta som du önskar. Denna ultra-fina mist stör inte din frisyr utan lämnar bara en förtrollande doft av Medelhavet, som en kärleksfull omfamning av kryddig bärnsten och blommiga toner.

Setet Inkluderar:

  • Moroccanoil Treatment (100 ml) – Originalformulan som är rik på arganolja och vitaminer, ökar lystern med upp till 118 % enligt oberoende studier. En mångsidig produkt som fungerar som balsam, stylingverktyg och efterbehandling för ditt hår.

  • Hair & Body Fragrance Mist (100 ml) – En lätt och förtrollande doftspray som fångar essensen av Medelhavets skönhet med varje sprut.

Gör varje dag till en härlig upplevelse med vår begränsade utgåva av Signature Scent Duo från Moroccanoil.


Se hela Moroccanoil sortimentet här.