Moroccanoil - Curl Enhancing Shampoo

I lager.

319 kr

För alla typer av lockar

Ge dina lockar den kärlek de förtjänar med vårt Curl Enhancing Shampoo, speciellt framtaget för att förstärka och vårda alla locktyper.

Denna lockförstärkande schampo är en sann skatt för dina lockar. Berikad med näringsrik arganolja återställer den elasticitet, glans och hanterbarhet till ditt hår. Moroccanoil® Curl Enhancing Shampoo rengör skonsamt medan den hjälper till att forma mjuka och glänsande lockar som är fulla av definition och fria från oönskade krusningar.

Genom att kombinera hydrolyserat vegetabiliskt protein och abessinsk olja stärker och skyddar vår formula dina lockar, vilket resulterar i en viktlös känsla och en härlig spänst och rörelse. Njut av näringsrik vård samtidigt som du framhäver dina naturliga lockar till sin fulla potential med Moroccanoil® Curl Enhancing Shampoo.

Användning: Applicera jämnt över vått hår från hårbotten till topparna. Massera försiktigt in och skölj noggrant. Upprepa vid behov för en optimal rengöring. För bästa resultat, fortsätt sedan med Moroccanoil® Curl Enhancing Conditioner för extra mjukhet och definition.

Upplev kärleken till dina lockar och låt dem stråla med liv och glädje varje dag med Moroccanoil® Curl Enhancing Shampoo.

Volym: 250 ml


Se hela Moroccanoil sortimentet här.