Nõberu - Skäggolja Black Oak

199 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. 

Nõberu of Sweden - Beard Oil Heavy Black Oak 30ml

Detta är en fet skäggolja som passar dig med mycket- eller grov skäggväxt. Skäggolja skyddar och återfuktar ditt skägg samt din hud vilket motverkar klåda och irritation. Heavy Beard Oil är perfekt när du känner att huden stramar eller känns torr. Använd den gärna direkt efter duschen eller innan du ska sova

Nõberu of Sweden Heavy Beard Oil är en behaglig mix av argan-, tistel- och jojobaolja. Skäggoljan är fet vilket innebär att den har lite längre absorberingstid.

Doft:  Black Oak, en doft som går från diskret söt och mild till en mer inteniv doft av trä och sågspån med en mjuk känsla av sött.

Doften ändrar sig beroende på hur mycket du värmer upp den innan du applicerar den i skägget. Värmer du upp oljan i handen i ca tre sekunder övergår den i en mer inteniv doft och värmer du upp den ordentligt så övergår den till en starkare doft med tydlig träkaraktär och inslag av sågspån, lack och virke i doften.

Veganskt och svensktillverkat.

Användning:

Applicera skäggoljan i skägget med hjälp av skäggborste eller händerna - massera ända ner till huden för återfuktning eller håll dig till skäggets toppar och längder om du bara är ute efter extra lyster.

Ingredienser:  
Carthamus tinctorius seed oil (tistelolja), Simmondsia chinensis seed oil (Jojobaolja), Argania spinosa kernel oil (Arganolja), Parfum, Tocobiol (Antioxidant, Vitamin E).