White Pink Brush Set

I lager.
Antal: 1

299 kr

White Pink Brush Set innehåller 9st mångsidiga makeupborstar i vitt och rosa, med en stilren, cylindrisk förvaringsväska som är bekväm att ta med sig när du är på resande fot.
Väskan ger även en elegant touch till ditt sminkbord och hjälper dig hålla ordning och reda bland dina borstar.

Sminksetet innehåller:

Powder brush – applicerar precis rätt mängd puder för att få den perfekta finshen. Kan även användas för att applicera mindre mänger rouge och bronzer.

Flat Top brush – kan användas för att applicera flytande, cream eller puderfoundation. Det bästa med denna borste är att det platta borstet ger en jämn applicering på partier så som panna och kinder.

Concealer brush – hjälper dig att tillsammans med concealer dölja mörka ringar, rodnader och andra skönhetsfel för skapa en illusion av den perfekta hyn.

Contour brush – framtagen för att skulptera dina kindben och framhäva dina ansiktsdrag på ett naturligt sätt. Kan även användas för att applicera och blanda ut rouge och bronzer.

Blush brush – används för applicering av rouge. Kan även användas för att applicera bronzer och highlighter.

Crease brush – kan användas för att få en precis applicering av ögonskugga i globlinjen och yttre ögonvrån.

Blending brush – sudda ut hårda kanter och skapa en mjuk look eller en intensiv smokey eye.

Angled brush – används för att definiera och fylla ut ögonbrynen och de korta borsten gör det även lätt att applicera eyeliner.

Small Crease brush – en mindre borste som används för applicering av ögonskugga i globlinjen och för att skapa dimension. De korta borsten gör det lättare att få en precis applikation.

Alla sminkpenslar är gjorda utav syntethår.