Unicorn Brush Set

I lager.

299 kr

Unicorn Brush Set innehåller 10st mångsidiga makeupborstar och en stilren, cylindrisk förvaringsväska som är bekväm att ta med sig när du är på resande fot.
Väskan ger även en elegant touch till ditt sminkbord och hjälper dig hålla ordning och reda bland dina borstar.

Sminksetet innehåller:

Powder brush – applicerar precis rätt mängd puder för att få den perfekta finshen. Kan även användas för att applicera mindre mängd rouge och solpuder.

Foundation brush – används för att applicera flytande foundation. Kan även användas för att applicera primer.

Flat Top brush – kan användas för att applicera flytande, cream eller puderfoundation. Det bästa med denna borste är att det platta borstet ger en jämn applicering på partier så som panna och kinder.

Concealer brush – döljer mörka ringar, rodnader och andra skönhetsfel tillsammans med concealer för skapa en illusion av den perfekta hyn.

Blush brush – används för applicering av rouge. Kan även användas för att applicera bronzer och highlighter.

Small Contour brush – framtagen för att skulptera din näsa och framhäva dina ansiktsdrag på ett naturligt sätt. Kan även användas för att applicera highlighter.

Angled brush – används för att definiera och fylla ut ögonbrynen och de korta borsten gör det även lätt att applicera eyeliner.

Small Crease brush – en mindre borste som används för applicering av ögonskugga i globlinjen och för att skapa dimension. De korta borsten gör det lättare att få en precis applikation.

Alla borstar är gjord av syntethår.

Smudger brush – de korta, tätt packade borsten ger dig absolut kontroll över uttoningen av din ögonskugga. Det är ett livsnödvändigt verktyg för varje makeupälskare.

Flat Brow brush – borsten har ett perfekt och jämt borst för att definiera dina bryn. Använd borsten för att svepa brynpuder över till exempel en bryngel för att skapa en dimensionell och realistisk look.