Dreadlocks Deep Detox Kit

I lager.
Antal: 5

744 kr

Dreadlocks Detox Kit

Rengör dina dreadlocks på djupet och få friskare hår och hårbotten med vårt exklusiva Dreadlocks Detox Kit. Denna detox är särskilt utvecklad för att effektivt avlägsna produktrester, svett och föroreningar som byggs upp i dina dreads över tid. Vanligt schampo räcker ofta inte till för att nå den djupgående rengöring som behövs!

Paketet innehåller:

  • Uppblåsbart badkar: 
    Perfekt när du vill koppla av och ge dina dreads en ordentlig detox. Badkaret har en inbyggd kudde för att stödja ditt huvud och förhindra att vatten rinner ut.
  • RAW ROOTs Dreadlock Detox Deep Cleansing Kit: 
    En kraftfull djuprengörande bomb designad för att ta bort smuts och ansamlingar från dina dreads. Idealisk för periodiskt underhåll och grundlig rengöring.
  • RAW ROOTs Hydrating Oil: 
    En ekologisk, näringsrik olja som appliceras på längderna och ändarna av dina dreads efter detox-processen. Oljan hjälper till att förhindra krympning och öglor samtidigt som den ger intensiv återfuktning.

Användning:

Börja med att fylla badkaret med varmt vatten och tillsätt Cleansing Bomb. När pulvret har lösts upp helt, sänk ner dina dreadlocks i badkaret (så de täcks helt av vattnet) och låt dem ligga i lösningen i 10 till 30 minuter. Skölj av och schamponera som vanligt.

Vi rekommenderar att du använder denna detox minst en gång per år för bästa resultat!